zondag 4 februari 2018

Sluwe vossen?

In veel boeken en verhalen worden de vossen immers altijd zo beschreven, als sluw en slim..
Ik denk dat de vossen in de AWD een andere minstens zo sluwe en slimme techniek gebruiken. Ze doen zich zo onweerstaanbaar en charmant mogelijk voor zodat je ze wel leuk móet gaan vinden. Of je moet er weerstand tegen kunnen bieden, er totaal ongevoelig voor zijn maar in die categorie val ik in elk geval niet. Zeg nou zelf die oogjes, dat snuitje, en dan je aankijken met zo'n guitige blik...Ze pakken je zo in waar je bijstaat of liever gezegd ligt met je camera. Even dichterbij komen en het dan weer op een lopen zetten, je achterlatend met de hoop dat ze snel weer terug komen.Vossen kunnen ook heerlijk genieten en relaxen in het zonnetje, even de oogjes toeknijpen of eens ff lekker krabben als het zo uitkomt.Een dromerige blik in de verte, waar zou een vos dan even stiekem van dromen? 


Dan weer even de echte vos uithangen, laag bij de grond dichterbij sluipen, en dan doen alsof ze je niet zien. Maar ondertussen alles in de gaten houden. En als de dag op zijn einde loopt, zoeken ze hun slaapplekjes weer op, gaan op jacht of doen andere dingen die vossen doen waar wij geen weet van hebben. Dan gaan ze er weer vandoor, jou achterlatend met foto's om lekker na te genieten, en een vlugge blik in je agenda.. 
wanneer kan ik weer? 
2 opmerkingen:

 1. Hi Janette,
  wat een leuk blog en prachtige foto's. Ik had ze al op Facebook gezien maar toch leuk om te zien welke je geselecteerd hebt voor de blog. Ook mooie teksten erbij. Het is altijd weer genieten.
  groetjes Ghita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je reactie Ghita! Hopelijk hou ik het bloggen vol, vind t eigenlijk best leuk:) En morgen als het goed is een plekje in mn agenda gevonden :)

   Verwijderen